Skovshoved Triathlon Klub
 
Retningslinjer for kommunikationsformen i STK:

STK’s hjemmeside:
 
Målet med hjemmesiden www.skovshovedtri.dk:

At alle medlemmer holdes opdateret omkring klubben, klubbens vision, vedtægter, opbygning, bestyrelse, disciplinansvarlige, trænere, træningstilbud mv.
Indmeldelse i klubben foregår via hjemmesiden.
 
Retningslinjer for www.skovshovedtri.dk

Al kommunikation på hjemmesiden går igennem klubbens bestyrelse og disciplinansvarlige. Alle træningstilbud fremgår af hjemmesiden, events offentliggøres i god tid og tilmelding foregå via sitet.
Bestyrelse og disciplin ansvarlige kan kontaktes via mail. Mail adresser står på hjemmesiden.
Bestyrelsesmøder fremgår af kalenderen og beslutningsreferater offentliggøres på sitet. Således har alle medlemmer mulighed for at se, hvad der besluttes i bestyrelsen. Dette er kun tilgængeligt for medlemmer.
Kommunikation via mail, fra klub modul:
 
Målet med mail:

At bestyrelsen hurtigt kan sende vigtige informationer ud til medlemmer af Skovshoved Triathlon Klub.
 
Retningsliner for mail:

Al kommunikation skal gå igennem klubbens bestyrelse eller disciplinansvarlige. Medlemmernes mailadresser er beskyttet. Kommunikationsformen skal være kort og præcis, yderligere oplysninger formidles via hjemmesiden.

Klubmodulet sikre at medlemmer ikke kan se hinandens mail adresser eller mobil numre, derved sikres klubbens medlemmer 100% anonymitet. Der udsendes et begrænset antal mail og SMSér således at meddelelser fra klubmodul ikke vil opfattes som spam. Da oplysninger om kontingent udsendes via mail, skal det være muligt at maile til medlemmerne fra klub modul.

 
Facebook gruppen:

Målet med Facebook gruppen:
At medlemmerne har mulighed for at kommunikere med hinanden på en hurtig, let tilgængelig og uformel måde. Det står frit for alle at kommunikere på facebook.
 
Brugerne af Facebook gruppen:
Gruppen er lukket, for at sikre at facebook kun anvendes af klubbens medlemmer. Det står naturligvis frit for STK’s medlemmer om de ønsker, at benytte denne kommunikationsform.
 
Retningsliner for Facebook gruppen:

Det forventes, at der bliver skrevet i en pæn og positiv tone.

Det er tilladt for medlemmerne, at offentliggøre informationer om diverse foredrag, gode tilbud, træningstilbud osv. Gruppen må ikke udnyttes kommercielt.

Har trænere spørgsmål, kommentarer, informationer til klubbens medlemmer kan det gøres via Facebook. (Alle ændringer af træningstidspunkter og ligende kommunikeres som minimum via sms, mail eller hjemmesiden).

Der opfordres til, at så mange som muligt bruger denne Facebook gruppe til at informerer om selvarrangeret træning, samt efterlysning af træningspartnere. Også selv om det ligger i den træning klubben allerede har planlagt.Der opfordres dog til, at man viser hensyn til klubbens planlagte træninger. Man skal være opmærksom på at selv organiseret træning ikke er dækket af klubbens forsikring.

Formand

formand@skovshovedtri.dk

Websupport

websupport@skovshovedtri.dk

Klubhus

Skolevej 23 ( via Kildeskovstien ) 2820 Gentofte

Sommer Klubhus

Charlottenlund Strandpark ( PALO ) 2920 Charlottenlund
Skovshoved Triathlon Klub - Skolevej 23 (indgang via sti fra Kildeskovsvej) - 2820 Gentofte - Tlf. -