Øvrige træning

Triatlon er meget mere end det at kunne svømme, cykle og løbe.

For at få nogle gode oplevelser og resultater, er der mange detaljer som skal gå op i en højere enhed - og det er en læring gennem hele triatlon livet.

I Skovshoved Triathlon Klub prøver vi på at hjælpe med nogle af disse detaljer. Hen over vores udendørssæson laver vi events og træninger med fokus på fx skiftene fra svøm til cykling og cykling til løb.

Særligt det sidste skift er noget mange triatleter frygter. Dette trænes med x-træning - hvor der hele tiden skiftes mellem at cykle fx 5km og løb fx 1km eller ved off-bike løb, hvor man efter en lang cykeltur hopper direkte i løbeskoene og tilbagelægger et par kilometer.

En anden ting mange frygter er svømmestarten! Det at kaste sig ud blandt 300 andre med arme som møllehjul kan være en virkelig ubehagelig oplevelse - i hvert fald hvis man ikke er mentalt forberedt. Derfor øver vi de forskellige slags svømmestarter når temperaturen er til det.

Vi har også fast yoga på vores træningsprogram. Yoga hjælper vores medlemmer til udstræk, mental ro og ikke mindst en stærkere core.

Ud over al den fysiske træning afholder vi også med jævne mellemrum foredrag og event med fokus på emner som fx kost og træning - teori og opbygning.

Se de præcise tider og steder i kalenderen
 
Se eventuelt mere under følgende link

Formand

formand@skovshovedtri.dk

Websupport

websupport@skovshovedtri.dk

Klubhus

Skolevej 23 ( via Kildeskovstien ) 2820 Gentofte

Sommer Klubhus

Charlottenlund Strandpark ( PALO ) 2920 Charlottenlund
Skovshoved Triathlon Klub - Skolevej 23 (indgang via sti fra Kildeskovsvej) - 2820 Gentofte - Tlf. -