Betingelser for Skovshoved Triathlon Klub (STK)
 
Forretningsbetingelser for Skovshoved Triathlon Klub's website www.skovshovedtri.dk
Generelle oplysninger om klubben:
Klubbens juridiske navn: SKOVSHOVED TRI
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 29 88 28 78
 
Adresse:                            Kontakt venligst klubbens formand - se under bestyrelse
E-mail og web adresse:    Se klubbens officielle kontakter under bestyrelsen
Officiel web-adresse:       www.skovshovedtri.dk
 
Priser:
Alle priser er i danske kroner. Priserne klubbens events og kontingenter på www.skovshovedtri.dk er ikke tillagt moms, da vi er en forening. Priserne på webshoppen er inkl. moms men bliver ikke modregnet i regnskabet, da vi er en forening. Kontingent betalingen sker forud. Vi modtager betaling fra følgende kort: Dankort, Visa/Dankort. Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder jvf. gældende regler fra NETS.
Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb på klubbens hjemmeside. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb.
Ændring af priser og handelsbetingelser. De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden
 
Fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller event.
 
Personlige oplysninger
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Se klubbens persondatapolitik. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos SKOVSHOVED TRI samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.
Som registreret bruger hos SKOVSHOVED TRI har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Personoplysningerne opbevares jf. vores persondatapolitik. Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos SKOVSHOVED TRI, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.
 
Nyhedsbreve
Nyhedsbreve sendes via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved enten at frasige sig nyhedsmails under kundens profil eller ved at slette sin profil.
 
Cookies
I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på den computer kunden benytter.
 
Tekniske krav til kundens computerudstyr
Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).
 
Forbehold
SKOVSHOVED TRI tager forbehold for tryk- og prisfejl.
SKOVSHOVED TRI er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.
 
Ansvarsfraskrivelse
SKOVSHOVED TRI og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af www.skovshovedtri.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,
  • at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov
  • at www.skovshovedtri.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål
SKOVSHOVED TRI og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af SKOVSHOVED TRI ydelser samt forlade hjemmesiden.

Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for SKOVSHOVED TRI. SKOVSHOVED TRI påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af SKOVSHOVED TRI ydelser på www.skovshovedtri.dk.
KLAGER OG REKLAMATIONER
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til klubbens formand.
 
Sidst revideret 12. September 2023
 

Formand

formand@skovshovedtri.dk

Klubhus Annexet

Kildeskovsvej 36C ( via Kildeskovstien ) 2820 Gentofte

Klubhus Vandslottet

De hvide barakker Charlottenlund Strandpark 2920 Charlottenlund
Skovshoved Triathlon Klub - Kildeskovsvej 36C - 2820 Gentofte - Tlf. -