Øvrige træning

Triatlon er meget mere end det at kunne svømme, cykle og løbe.

For at få nogle gode oplevelser og resultater, er der mange detaljer som skal gå op i en højere enhed - og det er en læring gennem hele triatlonlivet.

I Skovshoved Triathlon Klub prøver vi at hjælpe med nogle af disse detaljer. Hen over vores udendørssæson laver vi events og træninger med fokus på f.eks. skiftene fra svømning til cykling og cykling til løb.

Særligt det sidste skift er noget mange triatleter frygter. Dette trænes med X-træning - hvor der hele tiden skiftes mellem at cykle f.eks. 5 km og løb f.eks. 1 km eller ved off-bike løb, hvor man efter en lang cykeltur hopper direkte i løbeskoene og tilbagelægger et par kilometer. Denne træning udføres i sommerhalvåret.

En anden ting mange frygter er svømmestarten! Det at kaste sig ud blandt 300 andre med arme som møllehjul kan være en virkelig ubehagelig oplevelse - i hvert fald hvis man ikke er mentalt forberedt. Derfor øver vi de forskellige slags svømmestarter, når temperaturen i Øresund er til det.

Vi har også fast yoga på vores træningsprogram. Yoga hjælper vores medlemmer med udstræk, mental ro og ikke mindst en stærkere core.

Ud over al den fysiske træning afholder vi også med jævne mellemrum foredrag og events med fokus på emner som kost og træning - teori og opbygning. Derudover har vi også en årlig klubfest.

Se de præcise tider og steder i kalenderen

Formand

formand@skovshovedtri.dk

Klubhus Annexet

Kildeskovsvej 36C ( via Kildeskovstien ) 2820 Gentofte

Klubhus Vandslottet

De hvide barakker Charlottenlund Strandpark 2920 Charlottenlund
Skovshoved Triathlon Klub - Kildeskovsvej 34C - 2820 Gentofte - Tlf. -