Løbetræning i STK
 
Den sidste disciplin i en triatlon er løbet, og i mange tilfælde er det her, det viser sig, om man har disponeret sit race rigtigt. Det at få en god afslutning på sit stævne, løbe op ad målstrækningen og modtage medalje er MAGISK. Derfor er løbetræningen vigtig.

I Skovshoved Triathlon Klub er det målet, at vi året rundt har to udendørs løbetræninger. Det kan dog variere. Se derfor de præcise tider og steder i kalenderen.

Da der løbes på offentlige veje nogle gange, når det er mørkt, anbefales det at løbe med lys og reflekser.

Vores træningsplaner er tilpasset alle niveauer - hvorfor rigtig meget af løbetræningen foregår på rundstrækninger, hvor de hurtige bare får en ekstra runde eller to. Vi opfordrer derfor ALLE til at møde op uanset niveau.

Løb er nok, udstyrsmæssigt, den disciplin som er nemmest at gå til. Du behøver faktisk kun et par løbesko! Men da vi løber udenfor året rundt, er det selvfølgelig også vigtigt med fornuftig påklædning, som gerne har godt med reflekser, til når det bliver mørkt.

Derudover kan vi anbefale at du medbringer et løbeur med tid, tempo og distance (måske puls), til når vi løber intervallerne, men det er på ingen måde et krav.

Der vil altid være nogle, som kan hjælpe dig med at holde tempo eller tid - om ikke andet træneren.

Der er ikke mulighed for opbevaring af effekter.
 

Formand

formand@skovshovedtri.dk

Klubhus Annexet

Kildeskovsvej 36C ( via Kildeskovstien ) 2820 Gentofte

Klubhus Vandslottet

De hvide barakker Charlottenlund Strandpark 2920 Charlottenlund
Skovshoved Triathlon Klub - Kildeskovsvej 36C - 2820 Gentofte - Tlf. -