Svømmetræning.

Da svømning er den mest tekniske disciplin inden for triatlon, er det i denne disciplin, vi har klart flest træningstilbud.

I indendørssæsonen, som løber fra september til juni, træner vi i Kildeskovshallen, enten som selvtræning eller med en træner på kanten. Se de præcise tider i kalenderen. Inkluderet i medlemsprisen er et adgangskort til Kildeskovshallen, således at det er gratis at komme ind fra en halv time før træningsstart.

Når vi har trænere på kanten, er vi inddelt i niveauer. Således tilgodeser vi både nye inden for crawl, samt dem som er torpedoer i vandet.  
Se en beskrivelse af vores niveauer her
 
Når vi svømmer indendørs kan det være småt med pladsen, hvorfor klubben har opsat en række guidelines til træning med træner.

    

Når vandtemperaturen udendørs tillader det (over 15 grader), har vi også Open water (OW) svømning 2 gange ugentligt, hvilket typisk vil være fra start juni til slut august. Dette foregår oftest ved vores klubhus Vandslottet i de hvide barakker bag Charlottenlund Fort, men kan flyttes, hvis forhold som vandkvalitet og vind tilsiger det.

    

Læs mere om hhv. vores indendørstræning og OW i underpunkterne til denne side.


Formand

formand@skovshovedtri.dk

Klubhus Annexet

Kildeskovsvej 36C ( via Kildeskovstien ) 2820 Gentofte

Klubhus Vandslottet

De hvide barakker Charlottenlund Strandpark 2920 Charlottenlund
Skovshoved Triathlon Klub - Kildeskovsvej 36C - 2820 Gentofte - Tlf. -