Indendørs svømmetræning.

Omklædningen foregår i kælderen - spørg evt. i billetlugen. Efter omklædning mødes vi ved 50m bassinet - hvor du skal henvende dig til en af vores trænere. Det er en god ide at være ved bassinet ca. 5 min før, så der er tid til at finde udstyr frem og finde den rigtige bane.


Til træningen anvendes udstyr som ’pull bouy’, finner og håndplader. Klubben har noget udstyr til rådighed, men er vi mange kan det være en fordel at have sit eget med. 
 
Vi fordeler os på banerne efter niveau, Du kan se vores niveauinddeling her: Svømmeniveauer
 
Når vi svømmer indendørs kan det være småt med pladsen, hvorfor klubben har opsat en række guidelines til træning med træner.
 
Kildeskovshallen har en håndbog om reglerne for brug af svømmehallen. 

Adgangskort til Kildeskovshallen

Du skal have et svømmekort for at få adgang til svømmehallen. Vi bestiller et kort til dig, når du melder dig ind i klubben. Har du ikke fået en velkomstmail inden for 14 dag, skal du henvede dig til en fra bestyrelsen. Svømmekortet vil ligge klar i billetlugen ca. 2-4 dage senere. Husk at billetlugen lukker 30 min. før den offentlige åbningstid. 

 
Programmer
Når der er  en træner på kanten, svømmer vi efter programmer. Disse programmer kan ses i vores træningsplan der dækker hele året. 
Vil du have inspiration fra andre svømmeprogrammer, kan du kigge på crawlfit fra Bevæg dig for livet. Her er programmer i 3 niveauer fra helt begynder til øvet. Der er små videoer, der forklarer hvordan øvelserne skal udføre, og hvad de træner.

Morgentræning

Der er mulighed for selvtræning på udvalgte morgener. Se kalenderen for dage og tidspunktet. Her gælder specielle regler for adgang til omklædningsrummene. 


 

Omklædningen skal være fri i tidsrummet kl. 6.00-6.30 så udbedringer er muligt. Det betyder, at dage hvor vi har vandtid fra kl. 6.30, kan vi først gå til omklædning kl. 6.30, mens om dage hvor vi har vandtid kl. 6.00 kan vi gå ind ca. 5.50.

 

Formand

formand@skovshovedtri.dk

Klubhus Annexet

Kildeskovsvej 36C ( via Kildeskovstien ) 2820 Gentofte

Klubhus Vandslottet

De hvide barakker Charlottenlund Strandpark 2920 Charlottenlund
Skovshoved Triathlon Klub - Kildeskovsvej 34C - 2820 Gentofte - Tlf. -