Indendørs svømmetræning.

Omklædningen foregår i kælderen - spørg evt. i billetlugen. Efter omklædning mødes vi ved 50m bassinet - hvor du skal henvende dig til en af vores trænere. Det er en god ide at være ved bassinet ca. 5 min før, så der er tid til at finde udstyr frem og finde den rigtige bane.

Til træningen anvendes udstyr som ’pull bouy’, finner og håndplader. Klubben har noget udstyr til rådighed, men er vi mange kan det være en fordel at have sit eget med. 
 
Vi fordeler os på banerne efter niveau, Du kan se vores niveauinddeling her: Svømmeniveauer
 
Når vi svømmer indendørs kan det være småt med pladsen, hvorfor klubben har opsat en række guidelines til træning med træner.

Adgangskort til Kildeskovshallen:

Du skal have et svømmekort for at få adgang til svømmehallen. Bestilling af svømmekort kan ske via EVENT. Der bestilles nye kort i den første uge i hver måned, og de vil ligge klar i billetlugen ca. 2-4 dage senere. Husk at billetlugen lukker 30 min. før den offentlige åbningstid. Der bestilles ikke svømmekort i perioden 1/5 til 1/8.
 
 
For begyndere, dvs. personer som ikke kan svømme crawl vil det ikke være muligt, at begynde til svømning før anden uge i januar samt ved start af indendørs sæsonen som er primo september. På disse to tidspunkter oprettes begynderhold.

Formand

formand@skovshovedtri.dk

Websupport

websupport@skovshovedtri.dk

Klubhus

Skolevej 23 ( via Kildeskovstien ) 2820 Gentofte

Sommer Klubhus

Charlottenlund Strandpark ( PALO ) 2920 Charlottenlund
Skovshoved Triathlon Klub - Skolevej 23 (indgang via sti fra Kildeskovsvej) - 2820 Gentofte - Tlf. -