Skovshoved Triathlon Klub (STK)

Vi byder nye medlemmer velkommen!
 
Vi er en klub med alle niveauer af motionister med forskellige distanceambitioner, alt fra ultrakorte hygge distancer til Ironman distancer.

Vi holder til i Gentofte nord for København. Vi træner i området omkring Bellevue/Charlottenlund kystlinje, Dyrehaven, Kildeskovshallen svømmehal og benytter Gentofte Kommunes faciliteter.

Mænd og kvinder i alle aldre er velkommen i klubben. Det handler om at have det sjovt sammen og få sat fokus på det gode liv med motion. 

STK er en klub med fokus på bredden.
 
Hvis du har lyst til at prøve om triatlon kunne være noget for dig, eller være en del af en fantastisk klub, der tilbyder god og varieret træning, så er du meget velkommen til at kigge forbi til træningen, men skriv venligst til bestyrelse@skovshovedtri.dk inden, så vi kan aftale nærmere og tage godt imod dig. 

Den 13. november 2023, kl. 20 havde vi intro-møde for nye medlemmer. Hvis du ikke nåede mødet, men gerne vil prøve træningen inden du melder dig ind, så har du mulighed for at deltage i 14 forskellige træninger de næste to uger. Se mere her: Træninger i introforløb til Skovshoved Triathlon Klub.pdf. Hvis du gerne vil deltage i introforløbet vil vi bede dig sende en mail til bestyrelse@skovshovedtri.dk. Vi glæder os til at se dig til træning. 

VIL DU GERNE LÆRE MERE OM TRIATLON?
Der findes mange gode bøger om triatlon og grupper på sociale medier. Men som nyt medlem er det bedste du kan gøre at møde op til træning og tale med trænerne og dine nye klubkammerater. Hvis du overvejer at melde dig ind kan du også se mere på Triatlon Danmarks introduktion til triatlon.
 

 
 
 

Formand

formand@skovshovedtri.dk

Klubhus Annexet

Kildeskovsvej 36C ( via Kildeskovstien ) 2820 Gentofte

Klubhus Vandslottet

De hvide barakker Charlottenlund Strandpark 2920 Charlottenlund
Skovshoved Triathlon Klub - Kildeskovsvej 34C - 2820 Gentofte - Tlf. -