Skovshoved Triathlon Klub (STK)

Vi byder nye medlemmer velkommen!
 
Vi er en klub med alle niveauer af motionister med forskellige distanceambitioner, alt fra ultrakorte hygge distancer til Ironman distancer.

Vi holder til i Gentofte nord for København. Vi træner i området omkring Bellevue/Charlottenlund kystlinje, Dyrehaven, Kildeskovshallen svømmehal og benytter Gentofte Kommunes faciliteter.

Mænd og kvinder i alle aldre er velkommen i klubben. Det handler om at have det sjovt sammen og få sat fokus på det gode liv med motion. 

STK er en klub med fokus på bredden.
 
Hvis du har lyst til at prøve om triatlon kunne være noget for dig, eller være en del af en fantastisk klub, der tilbyder god og varieret træning, så er du meget velkommen til at kigge forbi til træningen, men skriv venligst til bestyrelse@skovshovedtri.dk inden, så vi kan aftale nærmere og tage godt imod dig. 

Du får al den gode træning for 1.700 kr. om året. Er du ung mellem 18 og 25 år er der 30% rabat på kontingentet, så det  kun er 1.190 kr. om året. 

Meld dig ind her

VIL DU GERNE LÆRE MERE OM TRIATLON?
Der findes mange gode bøger om triatlon og grupper på sociale medier. Men som nyt medlem er det bedste du kan gøre at møde op til træning og tale med trænerne og dine nye klubkammerater. Hvis du overvejer at melde dig ind kan du også se mere på Triatlon Danmarks introduktion til triatlon.

 
 
 
 

Formand

formand@skovshovedtri.dk

Klubhus Annexet

Kildeskovsvej 36C ( via Kildeskovstien ) 2820 Gentofte

Klubhus Vandslottet

De hvide barakker Charlottenlund Strandpark 2920 Charlottenlund
Skovshoved Triathlon Klub - Kildeskovsvej 36C - 2820 Gentofte - Tlf. -